All Ambassador-NEW2022 (1)

Jenama Best Products

Kata Aluan Tuan Pengerusi

Selamat datang ke Best Products! Kami adalah jenama peneraju jualan langsung melalui katalog di Malaysia sejak tahun 2015 sehingga kini. Best Products menawarkan pelbagai rangkaian produk eksklusif dan bermutu untuk pilihan para pelanggan, sama ada produk keperluan rumah, makanan, kesihatan, kecantikan dan banyak lagi. Kami juga berdedikasi dalam mempromosikan barangan keluaran Malaysia daripada pengilang tempatan.

Best Products sentiasa menganjurkan pelbagai kempen-kempen promosi dengan jaminan pemberian hadiah-hadiah yang menarik dan lumayan termasuk Hadiah Utama wang tunai berjumlah RM300,000. Kempen-kempen promosi adalah tanda penghargaan kami atas sokongan dan kesetiaan para pelanggan.

Setakat ini kami telah menganugerahkan hadiah bernilai lebih daripada RM6 juta kepada para pemenang Kempen Best Products. Ya, jumlah yang sangat besar! Kami berasa amat gembira kerana para pemenang kempen-kempen promosi telah berjaya merealisasikan impian mereka dan justeru mengubah kehidupan menjadi lebih baik untuk seisi keluarga. Kami bertekad akan terus memberi ganjaran yang hebat kepada para pelanggan setia kami.

Sokongan dan kesetiaan daripada para pelanggan amat bermakna buat Best Products serta jenama-jenama kami seperti Seleksi Suci, Ezy Remedi, Pesona Romantis, Top Gajet, Ruang Impian dan Aura Jelita. Teruskan sokongan anda dan bersama kita mencapai impian untuk kehidupan yang lebih bermakna!

Sufian Bin Idris
Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan dan Penghargaan Pelanggan

Our-brand_Director_1-1-scaled-2022

RAKAN KERJASAMA KAMI

Hanya di Best Products

Hadiah Lumayan

ML_HOMEPAGE_Banner Square 3-2022

Kami menganugerahkan hadiah wang tunai yang lumayan kepada para pelanggan setia dan mereka berjaya menjadikan impian mereka kenyataan.

Sangat mudah

our-brand-only-at-BP-4.2 )

Pelbagai cara pembayaran boleh dibuat samada secara dalam talian atau secara tunai. Maka anda boleh mendapatkan produk kegemaran anda pada bila-bila masa dan di mana jua.

Penghantaran yang efisien

our-brand-only-at-BP-4-1

Jaminan penghantaran! Kami bekerjasama dengan salah satu syarikat logistik terbaik.

Pasti berpuas hati!

our-brand-only-at-BP-4.4

Buat pesanan tanpa ragu. Jika anda tidak berpuas hati, anda boleh mendapat bayaran balik.

Diari Best Products

BERSAMA KITA MENGUBAH KEHIDUPAN!

Sejak ditubuhkan pada tahun 2015, Best Products terus konsisten mempersembahkan variasi produk eksklusif dengan promosi kombo-kombo menarik dan istimewa untuk para pelanggan yang dikasihi.

Sebagai tanda penghargaan terhadap para pelanggan, kami juga menganjurkan pelbagai kempen promosi dengan hadiah-hadiah lumayan berjumlah sehingga RM300,000.00! Lebih 24 Kempen Promosi telah dianjurkan setakat ini, di mana sebanyak 19 kempen menawarkan Hadiah Utama berjumlah sehingga RM150,000.00. dan nilai hadiah telah digandakan sehingga mencecah RM300,000.00 bagi 5 kempen promosi yang terkini. Manakala jumlah hadiah wang tunai yang telah diserahkan kepada para pemenang kempen sehingga hari ini telah melebihi 2 juta Ringgit Malaysia.

Best Products amat berbesar hati menjadi sebahagian daripada usaha para pelanggan kami dalam mengubah kehidupan mereka agar menjadi lebih baik. Malah kami turut terharu melihat para pemenang kempen promosi yang berjaya merealisasikan impian mereka.

Saksikan sendiri perkongsian saat manis para pemenang Hadiah Utama bernilai RM 300,000.00 dan hadiah-hadiah lumayan yang lain sebagai sumber inspirasi anda. Mungkin anda adalah pemenang yang seterusnya!

USAH RAGU, BUAT PESANAN SEKARANG!
MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH SETERUSNYA BAKAL DIADAKAN.