All-Ambassador-NEW2023

Jenama Best Products

Kata Aluan Tuan Pengerusi

Kepada Pelanggan Best Products yang dihormati, Saya sangat berbesar hati menerima amanah dan tanggungjawab ini untuk menawarkan, memilih dan memberikan hanya yang terbaik buat anda. Bagi pihak Best Products, Terima Kasih saya ucapkan atas kesetiaan dan komitmen anda selama ini bersama kami.

Saya juga begitu teruja untuk menyampaikan cek Hadiah Utama RM 300,000 kepada Pemenang pada penganugerahan yang akan datang. Inilah masanya untuk anda merebut peluang kemenangan ditawarkan kerana RM 300,000 telah diperuntukkan bagi kempen promosi yang sedang berlangsung. Usah ragu-ragu dan jangan berlengah.

Lihatlah katalog terbaru yang telah dihantar bersama surat yang anda terima. Pesanan dan maklum balas anda adalah tiket untuk anda mengubah kehidupan bagi masa depan yang lebih senang dan terjamin. Selamat berjaya!

Tuan Hj Abdul Halim bin Pakri
Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan dan Penghargaan Pelanggan

Our-brand_Director_1-1-scaled-2023

RAKAN KERJASAMA KAMI

Hanya di Best Products

Hadiah Lumayan

ML_HOMEPAGE_Banner-Square-3

Kami menganugerahkan hadiah wang tunai yang lumayan kepada para pelanggan setia dan mereka berjaya menjadikan impian mereka kenyataan.

Sangat mudah

our-brand-only-at-BP-4.2 )

Pelbagai cara pembayaran boleh dibuat samada secara dalam talian atau secara tunai. Maka anda boleh mendapatkan produk kegemaran anda pada bila-bila masa dan di mana jua.

Penghantaran yang efisien

our-brand-only-at-BP-4-1

Jaminan penghantaran! Kami bekerjasama dengan salah satu syarikat logistik terbaik.

Pasti berpuas hati!

our-brand-only-at-BP-4.4

Buat pesanan tanpa ragu. Jika anda tidak berpuas hati, anda boleh mendapat bayaran balik.

Diari Best Products

BERSAMA KITA MENGUBAH KEHIDUPAN!

Sejak ditubuhkan pada tahun 2015, Best Products terus konsisten mempersembahkan variasi produk eksklusif dengan promosi kombo-kombo menarik dan istimewa untuk para pelanggan yang dikasihi.

Sebagai tanda penghargaan terhadap para pelanggan, kami juga menganjurkan pelbagai kempen promosi dengan hadiah-hadiah lumayan berjumlah sehingga RM300,000.00! Lebih 24 Kempen Promosi telah dianjurkan setakat ini, di mana sebanyak 19 kempen menawarkan Hadiah Utama berjumlah sehingga RM150,000.00. dan nilai hadiah telah digandakan sehingga mencecah RM300,000.00 bagi 5 kempen promosi yang terkini. Manakala jumlah hadiah wang tunai yang telah diserahkan kepada para pemenang kempen sehingga hari ini telah melebihi 2 juta Ringgit Malaysia.

Best Products amat berbesar hati menjadi sebahagian daripada usaha para pelanggan kami dalam mengubah kehidupan mereka agar menjadi lebih baik. Malah kami turut terharu melihat para pemenang kempen promosi yang berjaya merealisasikan impian mereka.

Saksikan sendiri perkongsian saat manis para pemenang Hadiah Utama bernilai RM 300,000.00 dan hadiah-hadiah lumayan yang lain sebagai sumber inspirasi anda. Mungkin anda adalah pemenang yang seterusnya!

USAH RAGU, BUAT PESANAN SEKARANG!
MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH SETERUSNYA BAKAL DIADAKAN.