Hanya di Best Products

Hadiah Lumayan

ML_HOMEPAGE_Banner-Square-3

Kami menganugerahkan hadiah wang tunai yang lumayan kepada para pelanggan setia dan mereka berjaya menjadikan impian mereka kenyataan.

Sangat mudah

our-brand-only-at-BP-4.2 )

Pelbagai cara pembayaran boleh dibuat samada secara dalam talian atau secara tunai. maka anda boleh mendapatkan produk kegemaran anda pada bila-bila masa dan di mana jua.

Penghantaran yang efisien

our-brand-only-at-BP-4-1

Jaminan penghantaran! Kami bekerjasama dengan syarikat logistik terbaik.

Pasti berpuas hati!

our-brand-only-at-BP-4.4

Buat pesanan tanpa ragu. Jika anda tidak berpuas hati, anda boleh mendapat bayaran balik.

Diari Best Products

BERSAMA KITA MENGUBAH KEHIDUPAN!

Sejak ditubuhkan pada tahun 2015, Best Products terus konsisten mempersembahkan variasi produk eksklusif dengan promosi kombo-kombo menarik dan istimewa untuk para pelanggan yang dikasihi.

Sebagai tanda penghargaan terhadap para pelanggan, kami juga menganjurkan pelbagai kempen promosi dengan hadiah-hadiah lumayan berjumlah sehingga RM300,000.00! Lebih 27 Kempen Promosi telah dianjurkan setakat ini, di mana sebanyak 19 kempen menawarkan Hadiah Utama berjumlah sehingga RM150,000.00. dan nilai hadiah telah digandakan sehingga mencecah RM300,000.00 bagi 8 kempen promosi yang terkini. Manakala jumlah hadiah wang tunai yang telah diserahkan kepada para pemenang kempen sehingga hari ini telah melebihi 7 juta Ringgit Malaysia.

Best Products amat berbesar hati menjadi sebahagian daripada usaha para pelanggan kami dalam mengubah kehidupan mereka agar menjadi lebih baik. Malah kami turut terharu melihat para pemenang kempen promosi yang berjaya merealisasikan impian mereka.

Saksikan sendiri perkongsian saat manis para pemenang Hadiah Utama bernilai RM 300,000.00 dan hadiah-hadiah lumayan yang lain sebagai sumber inspirasi anda. Mungkin anda adalah pemenang yang seterusnya!

USAH RAGU, BUAT PESANAN SEKARANG!
MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH SETERUSNYA BAKAL DIADAKAN.

Artikel

Pemilik kafe menang RM150,000

KUALA LUMPUR: Pemilik kafe dari Slim River, Perak, Habibah Sahri, 58 terkejut apabila diumumkan pemenang hadiah utama Kempen Promosi Ke-9 Best Products, Home Direct Shopping Sdn Bhd (HDS) yang membawa pulang wang tunai, RM150,000.Selain Habibah, Mohd Zaki Wan Chik, 51 dari Sungai Petani, Kedah turut diumumkan sebagai pemenang hadiah tambahan pertama dan menerima wang tunai […]

Pemenang kempen Home Direct Shopping dirai bersama duta

Home Direct Shopping Sdn Bhd (HDS) telah meraikan pemenang utama Kempen Promosi Menjamu Selera Bersama Selebriti baru-baru ini. Zakiah Md Said yang terpilih diraikan bersama dua duta selebriti produk Best Products iaitu Ramlah Ram dan Nassier Wahab.Bertempat di Restoran Berputar Atmosphere 360 di Menara Kuala Lumpur, Zakiah merupakan pemenang bagi kempen Promosi HDS yang dijalankan […]