Hanya di Best Products

Hadiah Lumayan

ML_Kemampuan Kami _Huge-Prize-2020

Kami menganugerahkan hadiah wang tunai yang lumayan kepada para pelanggan setia dan mereka berjaya menjadikan impian mereka kenyataan.

Sangat mudah

our-brand-only-at-BP-4.2 )

Pelbagai cara pembayaran boleh dibuat samada secara dalam talian atau secara tunai. maka anda boleh mendapatkan produk kegemaran anda pada bila-bila masa dan di mana jua.

Penghantaran yang efisien

our-brand-only-at-BP-4-1

Jaminan penghantaran! Kami bekerjasama dengan syarikat logistik terbaik.

Pasti berpuas hati!

our-brand-only-at-BP-4.4

Buat pesanan tanpa ragu. Jika anda tidak berpuas hati, anda boleh mendapat bayaran balik.

Diari Best Products

MENGGAPAI IMPIAN
Sejak ditubuhkan pada tahun 2015, Best Products tidak jemu memberikan pilihan produk-produk berkualiti dengan harga berpatutan kepada para pelanggan yang dikasihi. Malah, Best Products juga menawarkan peluang kepada para pelanggan untuk menangi hadiah wang tunai yang lumayan. Sehingga hari ini, Best Products telah menganugerahkan 19 Hadiah Utama bernilai RM300,000.00 setiap satunya dan pelbagai lagi hadiah menarik. Jumlah hadiah wang tunai yang telah kami berikan mencecah lebih daripada RM 2,000,000 kepada para pemenang di seluruh Malaysia. Apa yang membuatkan Best Products lebih berbesar hati adalah menjadi sebahagian dan membantu para pelanggan kami menggapai impian mereka untuk kehidupan yang lebih baik.

Anda boleh saksikan sendiri saat manis para pelanggan kami ketika mereka terpilih memenangi hadiah wang tunai lumayan. Anda juga mungkin boleh menjadi seperti mereka.

USAH RAGU, BUAT PESANAN SEKARANG!
MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH SETERUSNYA BAKAL DIADAKAN.

Artikel

Pemilik kafe menang RM150,000

KUALA LUMPUR: Pemilik kafe dari Slim River, Perak, Habibah Sahri, 58 terkejut apabila diumumkan pemenang hadiah utama Kempen Promosi Ke-9 Best Products, Home Direct Shopping Sdn Bhd (HDS) yang membawa pulang wang tunai, RM150,000.Selain Habibah, Mohd Zaki Wan Chik, 51 dari Sungai Petani, Kedah turut diumumkan sebagai pemenang hadiah tambahan pertama dan menerima wang tunai […]

Pemenang kempen Home Direct Shopping dirai bersama duta

Home Direct Shopping Sdn Bhd (HDS) telah meraikan pemenang utama Kempen Promosi Menjamu Selera Bersama Selebriti baru-baru ini. Zakiah Md Said yang terpilih diraikan bersama dua duta selebriti produk Best Products iaitu Ramlah Ram dan Nassier Wahab.Bertempat di Restoran Berputar Atmosphere 360 di Menara Kuala Lumpur, Zakiah merupakan pemenang bagi kempen Promosi HDS yang dijalankan […]