Gelang Bio-Magnetik Merawat Rasa Sakit

Melegakan rasa tidak selesa
Bagi yang sering mengalami sakit kepala dan sengal badan, anda harus memiliki Gelang Bio-Magnetik ini. Ia dipercayai membantu melegakan sakit pada bahagian leher, bahu dan dada. Di samping membantu meningkatkan peredaran darah, menambah tenaga serta mengawal paras kolesterol.

Harga RM270 RM269

Kuantiti
Bar Kecantikan Kulit Kembali Anjal!

Wajah muda berseri
Mahu tampil menawan setiap masa? Apa kata cuba urut wajah anda dengan menggunakan Energy Beauty Bar ini. Ia diyakini bekesan menghilangkan lingkaran hitam pada mata dan mengurangkan garis kedutan. Gegarannya menghasilkan urutan yang melegakan wajah.

Harga RM100 RM99

Kuantiti
Pengurut Magnetik Mata Mata Tampak Segar!

Melegakan mata
Pengurut Magnetik Mata membantu saya mendapatkan tidur yang lena serta membantu melegakan keletihan mata. Bukan itu sahaja, lingkaran hitam dan garis kedutan di sekeliling mata juga semakin pudar. Ia direka unik bagi mengesan titik akupunktur pada sekeliling mata.

Harga RM120 RM109

Kuantiti
Pembentuk Dagu Kembalikan Keanjalan Kulit

Membentuk dagu
Dagu anda berlapis? Anda boleh atasinya dengan menggunakan Pembentuk Dagu ini. Dengan urutan selama 2 minit setiap hari, ia diyakini membantu membentuk otot bawah dagu, leher dan pipi dengan berkesan. Ia juga membantu menghilangkan kedutan kulit terutama pada bahagian leher dan dagu. Tanpa sebarang kesakitan, kulit kembali tegang seperti yang diidamkan.

Harga RM50 RM39

Kuantiti
Pengurut 3D Menyegar dan Melegakan Lenguh

Legakan lenguh badan dan kesakitan dengan Pengurut 3D ini. Dilengkapi dengan teknologi mikro dan dua bebola bagi memberikan kesan urutan yang sempurna. Saiznya yang praktikal boleh disesuaikan mengikut bahagian badan yang sakit. Ia juga sesuai digunakan untuk membentuk kontur wajah.

Harga RM100 RM89

Kuantiti
Cermin Mata HD Bergaya dan Melindungi Mata!

Penglihatan lebih jelas
Lindungi mata daripada sinaran UV dengan menggayakan Cermin Mata HD ini. Bukan itu sahaja, cermin mata ini juga membantu penglihatan supaya lebih jelas dan terang. Tampil dengan rekaan yang menarik dan ringan, ia boleh digayakan dengan cermin mata sedia ada. Sesuai digayakan lelaki atau wanita.

Harga RM40 RM39

Kuantiti
Sabun Pollen Kelulut Serlahkan Keserian Anda

Wajah berseri
Atasi masalah kulit muka dengan menggunakan Sabun Pollen Kelulut ini. Selain mampu membersih wajah secara mendalam, sabun ini juga membantu mengurangkan bintik hitam dan bintik putih pada wajah. Ia juga membantu merawat kulit bermasalah terutama membantu merawat jerawat. Gunakannya setiap kali mencuci wajah dan kulit wajah anda akan kelihatan segar serta berseri.

Harga RM50 RM49

Kuantiti
Peramping Pinggang Ramping Mempesona

Peramping Pinggang unik ini diperbuat daripada bahan infrared berkualiti yang membantu mengekalkan haba badan bagi meningkatkan penghasilan peluh seperti sauna. Selain membantuk pinggang, ia juga membantu melindungi pinggang daripada pembentukan lemak yang menjadi punca anda menjadi gemuk. Ia sesuai dipakai lelaki dan wanita yang mempunyai saiz pinggang antara 56sm hingga 98sm.

Harga RM70 RM69

Kuantiti
Pesan lebih banyak lagi untuk menang